martes, 11 de octubre de 2016

Cuines del món, l’espai de restauració del Fòrum Gastronòmic Barcelona. 23-26 d´octubre de 2016.

Cuines del món, l’espai de restauració del Fòrum Gastronòmic Barcelona
 

Un total de 8 restaurants, tots ells de la ciutat de Barcelona, oferiran diverses propostes gastronòmiques
 
El Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016 comptarà en aquesta edició amb un espai de restauració dedicat a les cuines del món. Un total de 8 restaurants, tots ells de la ciutat de Barcelona, oferiran diverses propostes gastronòmiques que traslladaran als visitants a diversos països d’arreu del món.

D’aquesta manera segueix el model iniciat el 2014, conjuntament amb Hostelco, amb l’espai Cook Trends on els protagonistes van ser el Food Trucks.

El diumenge 23 i dilluns 24 serà el torn de Fogo, de Joao Alcántara; Ceviche 103, de Roberto Sihuay; Xemei, de Stefano i Max Colombo i Oaxaca, de Joan Bagur. El dimarts 25 i dimecres 26 els prendrà el relleu Kao, de JM Kao i Meilan Kao; Indochine, de Ly Leap; Bao Bar, de Paco Pérez i Tandoor, d’Iván Surinder. Totes les postres aniran a càrrec de l’Escola Hofmann.
 
El visitant podrà escollir entre les diverses propostes que oferirà cada restaurant per tal de confeccionar el seu menú.

En aquest espai s’hi podrà accedir gratuïtament amb l’entrada al recinte (15 euros anticipada i 30 a taquilla). A través de l’intercanvi de tiquets que es compraran dins del Fòrum es podran tastar les propostes de cada restaurant. Els dinars s’oferiran entre les 13h i les 16h i  l’espai també comptarà amb un servei de bar i cafeteria.



No hay comentarios:

Publicar un comentario