viernes, 26 de septiembre de 2014

Els bloguers finalistes per al III Dia CUINA.


Els seleccionats participaran en activitats exclusives durant la celebració que es fa el dissabte 27 de setembre a Manlleu dintre la fira del porc i la cervesa.


Tenir un blog de cuina i enviar una recepta amb el pernil cuit com a ingredient van ser els requisits establerts per poder accedir a les activitats especials que hem preparat per al III Dia CUINA, que té lloc a Manlleu el dissabte 27 de setembre. Aquests són els finalistes del concurs:

Anna Fornell Soler (M'agrada cuinar)
M. Glòria Mohedano i Puig (No tot són postres a la cuina)
Manel Bonafacia Roger (Cuina generosa)
Marina Antúnez Ferrer (Tapa't de tapes)
Nani Nolla (La cuina violeta)
Lluís Rey i March (Tiritinyam)
Montserrat Monrab Valls (AprilsKitch)
Carme Arce Peña (Cuinetes-Carme)
Catalina Ruíz Pol (Circus Day)
Laura Almendros Silva (Coure Coulants)
Cristina Arché Justo (Delícies Culinàries Cris)
Marta López i Carme Roig (Galeteria)
Albert Vilas (La Cuina de Sempre)
Laura Castel Orozco (Un Laboratorio en mi Cocina)
Lídia Casademont (Va de Teca)
Montse Bertran Millan (Roba Bruta)
Noelia Martí Tizón (Catapunchinpun)
Núria Arnau Gili (Amor Cuinat)
M. José Tomàs Eulogio (Tastant el Món)
Joan Josep Toledo Ros (Top Cuina)
Patrícia Benito Prieto (Sal i Pebre i Julivert)

Les activitats reservades a aquests bloguers comprenen una visita a la Colònia Rusiñol de Manlleu, un aperitiu al restaurant Can Faluga de la Colònia Rusiñol, una demostració de cuina amb pernil cuit a l’aula del Mercat Municipal de Manlleu a càrrec de Manel Guirado, i un dinar (una invitació per a cada blog) al restaurant Sambucus, del mateix mercat.

A la tarda es lliuraran els premis a les receptes guanyadores en cadascuna de les categories proposades: tradicional, creativa i saludable.

Si no heu estat cap dels seleccionats, el Dia CUINA també compta amb vosaltres. La trobada s’emmarca en la celebració de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu, on trobareu un mercat de productes artesans, un mercat de cerveses artesanes, un tast de les cerveses més excepcionals, un maridatge d’embotits amb cava o la matança del porc, a més d’activitats per als més petits.

No hay comentarios:

Publicar un comentario