viernes, 9 de abril de 2010

ELS "PANNIERS", ELS SOMMELIERS DEL PA.



Francesc Altarriba, ens dóna consells per saber escollir un bon pa. El soroll, el tacte, l'olor... Aprenem a tastar pans de tot tipus, i amb diversos sabors.

LA FIGURA DEL PANNIER NEIX A OSONA.
Francesc Altarriba, propietari del primer i únic taller gastronòmic de pa (www.bonblat.com) existent a tot l’Estat Espanyol, promotor de la nova cultura del pa i expert assessor gastronòmic.
Es el promotó de la figura del anomenat Pannier, que és el responsable del pa dins el restaurant, com el Sommelier ho és del vins i el Barista dels cafès. “La creació d’aquesta nova figura ha despertat un gran interès i posa de manifest l’imminent canvi dins la restauració, que passa per potenciar els equips de sala”, segons Francesc Altarriba.
Ha estat dins el departament d’I+D del taller gastronòmic BonBlat, a Manlleu, on s’ha desenvolupat el nou concepte creat per Francesc Altarriba anomenat SPAIPA Quality System, on és el personal de sala qui s’ocupa del pa (Pannier) i no pas els equips de cuina, tractant el pa amb la mateixa qualitat amb la que es fa en la resta de productes d’hostaleria. Més informació a www.spaipa.es."

No hay comentarios:

Publicar un comentario