martes, 30 de junio de 2009

CARBASSONS ARREBOSSATS.


Aquesta es una forma de menjar els carbassons, que agrada als petits de la casa i als mes grans.
Es important que els carbassons siguin de qualitat, perque no ens quedin tous i agualits.
Jo uitilitzo els de l´hort, aprofitant que ara hi ha molts.
La gracia del plat es que quedin cruisents. Utilitzant aqueta mezcla de farines de blat i blat de moro ho conseguirem.






Ingredients.

2 carbassons de uns 250 g cada un.
2 ous.
Farina de blat.
Farina de blat de moro.
Oli d´oliva
Sal.


Tallem en rodanxes fines els carbassons.
En un bol batin els dos ous i incorporem a parts iguals la farina de
blat i de blat de moro fins que ens quedi una pasta molt tova.
A continuació, posem una paella al foc amb oli d'oliva i quan estigui ven calent
anem fem els carbassons que haure'n passat per la pasta de arrebossar.
Quan estiguin rossos per una costat li donem la volta i quan estiguin ven rossos per les dos parts els posem en parer absorbent i
els servin ven calents

No hay comentarios:

Publicar un comentario