El grup de companys es molt bo i estem asolim un nivel molt aceptable, crec que podem estar contents amb el treball de tots.
Es un curs de 60 hores amb continguts teòrics i practics:
Continguts teòrics del curs:
• Generalitats sobre sopes.
• Generalitats sobre llegums seques.
• Arròs i altres cereals.
• Pasta.
• Ous.
Continguts pràctics del curs:
• Confeccionar consomés, cremes, purés...
• Confeccionar plats amb llegums.
• Confeccionar salses clàssiques.
• Confeccionar plats de pasta.
• Confeccionar pizzes.
• Confeccionar fregits variats.
• Confeccionar ous de diferents formes.
• Confeccionar i presentar plats combinats.
Centre d'Estudis de l'Esplai
Carrer Riu Anoia 42-54
08820 El Prat de Llobregat (Barcelona)
Tel. + 34 93 474 74 74
Fax.+ 34 93 474 43 56
cee@esplai.org
No hay comentarios:
Publicar un comentario