jueves, 15 de octubre de 2009

CAVATAST 2009. EN IMATGES.

El Cavatast 2009 supera les expectatives

Escrit per Goretti Martínez

El Cavatast 2009 supera les expectatives gràcies a la seva ampliació aprofitant el pont.

El bon temps i l'ampliació per aprofitar el pont del 12 d'octubre han afavorit clarament la tretzena edició del Cavatast de Sant Sadurní que ha portat a la comarca uns 50.000 visitants en total, segons les primeres dades. El Cavatast ha tornat fidel a la seva cita amb els amants del cava acompanyat d'una mostra de gastronomia de qualitat elaborada per establiments de la mateixa vila. A més de poder tastar els productes de les 34 empreses de cava presents enguany al Cavatast, els visitants també podien gaudir dels plats de tres restaurants, les viandes de dues cansaladeries i les exquisideses de tres pastisseries i una xocolateria. La inauguració del Cavatast 09 tenia lloc dissabte al matí a l'Ajuntament de Sant Sadurní i anava a càrrec del cuiner Isma Prados. Prados destacava a la seva intervenció la capacitat que cal tenir en temps com aquests per superar la crisi econòmica. El televisiu cuiner posava com a exemple com Sant Sadurní se'n va sortir després de la fil·loxera. Però també va parlar de quan l'actual capital del cava va deixar enrere el conreu dels cereals per apostar per la vinya.

Per la seva part, l'alcalde de Sant Sadurní Joan Amat explicava que el Cavatast és fruit de la participació del món empresarial del municipi i valorava de forma positiva l'actitud d'aquest envers la situació econòmica actual.

El Cavatast és una iniciativa del Patronat de Turisme de Sant Sadurní que compta amb el suport de Caixa Penedès. La mostra va estar oberta fins ahir a la nit. La degustació de caves i la degustacions de plats van acompanyats d'altres activitats paral·leles que també tenen el món del cava com a protagonista. Sant Sadurní també ha estat de festa amb la Setmana del Cava i la coronació de la model Elisabeth Reyes com a reina del Cava i la vint-i-tresena edició de la fira comercial i industrial del municipi.



No hay comentarios:

Publicar un comentario