lunes, 7 de septiembre de 2009

CURS DE AJUDANT DE CUINA: PREPARACIONS BÀSIQUES DE CUINA FREDA. CENTRE D´ESTUDIS DE L´ESPLAI.

Ara estic fen el curs de Ajudant de cuina, preparacions bàsiques de cuina freda en el Centre d'Estudis de l'Esplai al Carrer Riu Anoia, 42-54 08820 .El Prat de Llobregat (Barcelona).
Es un curs Bàsic però amb el qual estic aprenen molt , a part tinc uns companys molt competents.
Els curs consta de 60 hores tant teòriques com practiques.
Us faig una descripcions del curs.

Descripció del curs:
Preparacions bàsiques de cuina freda.

Descripció:
Continguts teòrics del curs:

CUINA FREDA :

• Sessió de presentació i avaluació inicial.
• Generalitats sobre l'àrea de cuina freda.
• Plats més representatius de la cuina freda.
• Concepte. Factors a tenir en compte en l'elaboració d'amanides de vegetals crus.
• Principals matèries primes.
• Mobles pes amanides.
• Característiques d'algunes preparacions.
• Diversos tipus i les seves peculiaritats.
• Normes a tenir en compte en el muntatge i presentació de plats.
• Principals salses fredes.
• Vinagretes. Salses derivades.
• Aperitius.
• Canapès.
• Planificació d'una excursió.
• Sandwich.
• Terminis més utilitzats a la cuina freda.

Continguts pràctics del curs:
• Identificar l'àrea de cuina freda i diferenciar les seves instal·lacions.
• Diferenciar el muntatge per presentar diferents preparacions fredes per buffet.
• Identificació de matèries primes, qualitat i conservació.
• Confecció de gelatina i salses fredes.
• Confeccionar guacamole.
• Confeccionar i presentar diferents amanides.
• Confeccionar plats amb fuites, hortalisses , ous, peixos...
• Confeccionar ornaments.
• Confeccionar i presentar canapès.
• Tallar embotits • Muntar i decorar fonts.
• Atenció al client.

També no podien faltar unes fotos de una mica el que fem, us tinc que dir que hem quedat molt guapos.




































No hay comentarios:

Publicar un comentario