Este blog es un espacio abierto a quien quiera participar. Compartir sus recetas, sus historias culinarias. Aquellos sabores de antes y aquellos ingredientes de siempre, los productos del campo cada día más difíciles de encontrar. En fin todo aquello que este relacionado con el mundo de la cocina tradicional, sin olvidarnos de la presente.
jueves, 23 de abril de 2009
OLIVES AMB TARONGES I SAL.
Per a 4 persones: 24 olives picual morades. 1 Taronja del Baix Ebre. 75 cc D'Oli d'oliva verge extra. 10 g de flor de sal de Mallorca.
1. Pelen les taronges, separen els gajos, i de cada un fem tres parts. 2. A continuació, muntem el plat, un per cada comensal. En una safata individual, si pot ser quadrada millor. Posem primer de tot ¼ de la taronja en daus, les 6 olives damunt, ho reguem generosament amb oli, i per ultim, damunt posem la flor de sal i així fem totes les safates.
Nota: Aquest aperitiu es molt senzill, pero amb productes de primera qualitat, es una combinació mes que recomanable, i amb una copa de cava us sorprendrà.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario